Expertise

Bouwexpert mét ervaring

Wordt u geconfronteerd met bouwgebreken aan uw bestaande woning, nieuwbouw of verbouwing ?  Dan analyseert Lamberto bouwexpertise de problematiek, geeft advies inzake mogelijke oplossingen en stelt een gedetailleerd en geargumenteerd verslag op voor een eventuele juridische verdediging.

De zeer sterk toegenomen technische complexiteit van onze samenleving leidde ertoe dat deskundigenonderzoek een prominente rol verworven heeft in juridische besluitvormingsprocessen. Steeds vaker velt de rechter, de arbiter of de verzekeraar slechts een oordeel aan de hand van de conclusies van een expert. Laat u dus bijstaan door een deskundige bouwzaken. Dit is een bouwexpert die door uzelf wordt aangeduid om u op technisch vlak bij te staan en uw belangen te verdedigen.

Ook als u schade heeft opgelopen aan uw onroerend goed kan u beroep doen op Lamberto bouwexpertise. Wist u dat er standaard in uw polis is voorzien dat u op kosten van de maatschappij een eigen expert kan aanduiden om uw belangen te verdedigen. Wij begroten de schade en onderhandelen met uw verzekeringsmaatschappij.

Ook het opmaken van een deskundig verslag voor ingebruikname (plaatsbeschrijving) bij verhuur behoord eveneens tot onze activiteiten.

Bouwadvies

Kom voor het bouwen met ons praten

Staat u op het punt een woning, kantoorruimte,winkelruimte, industrieel pand,... aan te kopen, te verbouwen of te renoveren? Voor elk vastgoed bespreken wij met u de mogelijkheden, begroten wij de kosten en kunnen wij zelf via onze projectmanagement er voor zorgen dat het vastgoed volledig wordt aangepast en ingericht volgens uw wensen. Indien u ook beroep doet op onze projectmanagement is dit advies volledig gratis is.

Onze klanten

  • Verzekeringsmaatschappijen & verzekeringsmakelaars
  • Advocaten (bouwrecht)
  • Immo kantoren die hun klanten een extra service willen bieden
  • Particulieren met bouwproblemen of bouwschade
  • Bedrijven met bouwproblemen of bouwschade
  • Rechtbanken

Uw voordeel

  • Uw expert, Pascal Lambrechts, is gerechtsdeskundige aan de rechtbank van eerste aanleg van Antwerpen en Dendermonde. U krijgt dus neutraal, ongekleurd en objectief advies
  • U werkt met een expert die méér dan 20 jaar ervaring in de bouwsector heeft.
  • U haalt in de voorbereidingsfase een specialist in huis, en voorkomt problemen

 

Wilt u een neutrale analyse van uw bouwproblemen?

Wilt u een neutrale analyse van uw bouwproblemen en wilt u hiervoor een afspraak? Laat het ons weten via onderstaand formulier. Wij contacteren u eerstdaags.