Projectmanagement

Meer dan alleen maar bouwcoördinatie

Ons aanbod is heel eenvoudig: u, de bouwheer, zorgt voor het idee en wij zorgen voor de rest.

Als projectmanager vertegenwoordigen wij de bouwheer tijdens alle fasen van het bouwproces, en behartigen wij zijn belangen op elk moment. Afhankelijk van de noden van de klant stellen wij voor ieder project een team samen met experten voor de verschillende vakdisciplines (architect, veiligheidscoördinator, ingenieur,...) en gaan wij op zoek naar hoog gekwalificeerde vakmensen. Het is uiteindelijk de bouwheer zelf die beslist wie de werken mag uitvoeren.

Na deze fase begeleiden wij, als onafhankelijke partij, de bouwheer gedurende gans het bouwproces, adviseren hem en zien erop toe dat de werken correct worden uitgevoerd en dit binnen de vooropgestelde uitvoeringstermijn. Tijdens de werken zijn wij het aanspreekpunt tussen bouwheer, architect en onderaannemers. Dat resulteert in een open en transparante communicatie tussen alle partijen.

Het steeds streven naar perfectie met hoog gekwalificeerde vakmensen en het afleveren van sterk gepersonaliseerde projecten is voor ons topprioriteit.

Onze klanten

Onze klanten zijn zowel bedrijven als particulieren met bouw- of renovatieplannen

Uw voordeel

  • U haalt een expert in huis met jarenlange ervaring en doorgedreven technische kennis, terwijl u toch nog het stuur in handen houdt
  • U bent verzekerd van een bouwteam met hoog gekwalificeerde vakmensen
  • U kunt alle zorgen van het bouwproces outsourcen aan een specialist
  • U wint tijd, en vermijdt stress en problemen

 

Wilt u bouwproblemen voorkomen?

Wilt u bouwproblemen voorkomen en wilt u hiervoor een afspraak? Laat het ons weten via onderstaand formulier. Wij contacteren u eerstdaags.