Wie zijn we?

Pascal Lambrechts

Pascal Lambrechts heeft meer dan 20 jaar ervaring in de bouwsector. Tevens is hij gerechtsdeskundige aan de rechtbank van Antwerpen en Dendermonde.

De uitgebreide ervaring van Pascal in woningbouw, residentiële woningbouw, industriebouw, rust en verzorgingssector, ziekenhuizen, winkels, kantoren, energiezuinige woningen,appartementen, nieuwbouw, renovatie, restauratie en gevelrenovatie ligt dan ook aan de basis om op een snelle en kordate manier bouwproblemen te voorkomen, bouwproblemen te analyseren en bouwproblemen op te lossen.
 

Waarom Lamberto?

1. Ervaring troef

Door onze ervaring als expert komen wij regelmatig in contact met opdrachtgevers die tijdens de uitvoering van hun nieuwbouw- of renovatieproject ernstige problemen ondervinden. Voorkom deze problemen met een voorafgaand gesprek met ons.

2. Hoog gekwalificeerde vakmensen

Afhankelijk van de noden van de klant stellen wij voor ieder project een team samen met experten voor de verschillende vakdisciplines (architect, veiligheidscoördinator, ingenieur,...) en gaan wij op zoek naar hoog gekwalificeerde vakmensen.

3. Bouwen zonder zorgen

Als projectmanager vertegenwoordigen wij de bouwheer tijdens alle fasen van het bouwproces, en behartigen wij zijn belangen op elk moment. Na deze fase begeleiden wij, als onafhankelijke partij, de bouwheer gedurende gans het bouwproces, adviseren hem en zien erop toe dat de werken correct worden uitgevoerd en dit binnen de vooropgestelde uitvoeringstermijn.

4. Snel en kordaat optreden

Zijn de bouwwerken reeds aangevat en ondervindt u problemen tijdens de uitvoering? Geen probleem, ook hier kunnen wij u bijstaan. In alle rust nemen wij de werken van u over en zetten wij onze kennis en ervaring in om uw project alsnog tot een goed einde te brengen. Tijdens de werken worden wij ondersteund door juridische partners. Op deze manier worden de werken tot een goed einde gebracht met of zonder gerechtelijke procedure.

Wenst u een afspraak?

Heeft u vragen of wenst u een afspraak? Laat het ons weten via onderstaand formulier. Wij contacteren u eerstdaags.