Schatting bij aankoop van onroerende goederen

De aankoop van onroerend goed is mogelijk de zwaarste investering van uw leven. U gaat dan ook niet ondoordacht tewerk. De ligging, de indeling, de afwerking en zeker de prijs spelen een rol bij uw beslissing. Over de eerste drie aspecten kunt u nog zelf oordelen, bij het laatste wordt dat al moeilijker. Voor de bepaling van de juiste marktwaarde van het onroerend goed doet u dus best een beroep op een onafhankelijke schatter zoals Lamberto Bouwexpertise.

De juiste prijs

Niemand betaalt graag te veel. Maar hoe weet u wat te veel (of te weinig) is? Door een schattingsverslag te laten opmaken door een deskundige schatter. Het bezorgt u niet alleen een idee van de ‘normale’ prijs, bij de onderhandelingen met de verkoper staat u ook sterker.

Het schattingsverslag biedt u bovendien een bijkomend voordeel bij het afsluiten van een hypothecair krediet voor de aankoop van uw nieuwe eigendom. Onze schattingsverslagen worden door de meeste banken en kredietmaatschappijen aanvaard, waardoor u vaak nog kunt besparen op de schattingskosten voor de hypotheeklening zelf.

Een schatting van het onroerend goed bij aankoop?

Laat het weten via onderstaand formulier. Wij contacteren u eerstdaags.


Parse error: syntax error, unexpected '@' in /data/sites/web/lambertobe/releases/20200625/admin/expressionengine/libraries/Functions.php(659) : eval()'d code on line 40